Amikor mi lakásfelújítást végzünk …  

… annak az eredménye olyan lesz, hogy én is beleköltöznék – és ez nem marketingrizsa, hanem teljesen komolyan mondom!

Voltam más olyan már felújított lakásban, hogy azt hittem valami kivégzésnek volt a helyszíne és a kommandósok a nyomok eltüntetése érdekében gyorsan kimázolták a gyolcszsebkendőjükkel. Nekifekszel az ajtótoknak és mozog. A festésen látszik, amikor a mester megbotlott – csíkozás maradt a falon. Normális ember ilyent nem csinál, vagy ha csinál is, utólag eltünteti.

Tehát amikor mi befejeztük a lakás felújítását, azon a padlón a tojás sem gurul odéb, mert a vízmérték az nálunk vízmérték. A festés az minőségi festés, a felújított fürdő pedig egy lakásmagazinban is megállja a helyét. S ha már a csempe a helyén van, az ott is marad és nem jön le két hónap múlva. Ha meg lejön visszamegyek, ismét letisztítom a helyét és úgy teszem vissza, hogy már akkor sem jön le ha rálősz. Mert ritkán ugyan, de van amikor valami esetleg nem illeszkedik tökéletesen – de ha kell, személyesen megyek hajnali fél háromkor, vállamon egy zsák csemperagasztóval végig a rakparton, hogy reggel fél kilencre, amikor a megrendelő vendégei megérkeznek minden a helyén legyen! Punktum!

Mutatok itt pár képet is, hogy lásd, miről beszélek. Nézd meg milyen volt miután kiürítettük és milyen lett miután befejeztük.

lakasfelujitas-elott1

A fenti volt előtte …

lakasfelujitas-utan1

És ilyen lett utána. Van különbség!

felujitott-vece

Fent: Így néz ki egy felújított mellékhelyiség

csemperakas

És így kell a csempét a falra helyezni. 

Szép? Szerintem ez a lakásfelújítás szép eredményt hozott, megérte a pénzét. Hogy mennyit? Hát nem volt a legolcsóbb, az tény, mert mi nem olcsójánosok vagyunk. De nem mondom el mennyi, mert a következő ilyen munkánk amúgy sem ugyanilyen árban lesz. Kevesebb vagy több – minden lakásfelújítási munka más.

Na ennyit erről 🙂