hidegburkolas

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Hidegburkolás szolgáltatásunk

Hidegburkolás szolgáltatásunk minden olyan burkolói munkára kiterjed, ami a lakáson, házon belül, vagy kívül található. Azok az anyagok, amelyekkel a hidegburkolást, úgy általában végzik a szakemberek, természetükből fakadóan hideg felületet adnak. A csempe, a járólap hidegsége a hőszigetelő anyagok hatásával csökkenthető.

Szakembereink tapasztalata és szakmai tudása garanciát jelent számunkra és Önnek is a professzionális és hatékony munkavégzésre. Kivitelezéseink kiterjednek a házak, lakások teljes körű burkolói munkálataira.

Hidegburkolás  a minimális megoldásoktól a luxuskivitelig

A hidegburkolás során a burkolói munkák lehetnek a csempék, járólapok, kerámia lapok, térkövek, Viacolorok, a macskakövek, vagy térkövek lerakása.

A hidegburkolás szolgáltatásunk részét képezi  a családi házak, lakások részbeni, vagy teljes körű felújítása, átalakítása. Így a fürdőszoba, konyha, előszoba, nappali, és kültéri felületek  burkolása különböző anyagokkal.

Ugyanígy hozzátartozik a hidegburkoláshoz a kerítések helyretétele burkolóanyagokkal, falazás-vakolás, vagy a terméskő használata, a külső hőszigetelő rendszerek lehetőségeinek felmérése, tervezése, és teljes kivitelezése, mint például a homlokzat hőszigetelése, a nyílászárók berakása és cseréje, vagy minden egyéb kőműves jellegű burkolói munka.

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére már a tervezési és tanácsadási fázisban is, kérje bizalommal segítségünk. Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. Ingyenes tanácsainkért, visszahívjuk!