kulteri-burkolas

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Kültéri burkolás a JómesterÚrral

Munkálataink során több fajta burkolási munkálatokat végeztünk már, cégünk alapelvei közé tartozik a magas színvonalú, jó minőségű anyagokkal elvégzett munka és az ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése. Így szakembereink a legkorszerűbb technológiákat használva egészítik ki magas szakmai és gyakorlati tudásukat munkavégzésük során.

…., és hogy milyen a kültéri burkolás?

A kültéri burkolás során kiemelt szempont a fagyállóság, gondoljunk bele, mi történik -25 C fok esetén? Egy másik szempont az esztétika, a ház, lakás, akár erkély színvilága, és az Ön ízlése, hiszen több évig, évtizedig az életterét fogja képezni az a terület ahova a burkolóanyagokat beépítjük.

Az egyik legfontosabb kritériumnak számít még a csúszásmentesség. Fontos, hogy egy medence mellett, vagy csak egy közlekedő „folyóson”, esetleg járdán biztonságosan tudjunk közlekedni.

Kültéri burkolatok tervezése, kivitelezése

Munkálataink a tanácsadással kezdődnek, ekkor mérjük fel a munkát, és olyan tanácsokat adunk, amelynek komoly és rutinnal telített szakmai alapjai vannak, majd árajánlatot készítünk Önnek. Minden egyéb burkolással kapcsolatosan rendelkezésére állunk. 

A kültéri burkolás vonatkozhat, járdára, kinti medencére, egyéb építményekre, és közlekedő részekre a ház kertjében, vagy területén. Az erkély, a balkon, és terasz szintén a kültéri burkolás részét képezi, kültéri burkolóanyagokat szokás használni  a házon belül fürdőkben is, csupán esztétikai okokból. Kültéri burkolásra leginkább a térköveket, járdalapokat, gyephézagos köveket, járólapokat használunk, de egyedi igényei esetén a választott anyagból csináljuk meg a burkolatot.

Ne feledje, ha szép, biztonságos, ellenálló és jó minőségű kültéri burkolásra van szüksége, kérje szakmai tanácsainkat már a tervezési fázisban díjmentesen, amelyekért, ha szeretné visszahívjuk telefonon!