melegburkolas

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Melegburkolás szolgáltatásunk Budapesten

A melegburkolás alatt az olyan burkolóanyagok használatával történő burkolást és munkákat értjük, amelyeknek anyaga meleg természetű. A melegburkolás nagyban hozzájárul komfortérzetünkhöz a lakáson belül. Ennek az érzésnek a jobbá tételét képezi tulajdonképpen az is, amikor a már rég megkopott, csúnya parkettát, vagy egyéb más burkolóanyagot leszeretnénk cserélni, vagy javíttatni.

A leggyakrabban használt melegburkolás anyagát tekintve lehet a parketta, mint a hajópadló, laminált, csaphorgos, bambusz vagy szalagparketta, a gumi, a linóleum, a padlószőnyeg, a parafa, esetleg PVC.

Szakembereink minden feladatra készen állnak, így a munkafolyamatokat egyetlen megrendeléssel oldhatja meg!

Melegburkolás az épület, lakás, ház teljes egészére vonatkozóan

A melegburkolás részét képezi a szobák, nappali és minden egyéb olyan helyiség burkolása, ahol melegburkoló anyagokat használunk.

A burkolás egyik legfontosabb feltétel a jó felület, főleg, ha esztétikai szempontok vizuális megjelenítésére törekszünk, hiszen egyenetlen felületen a mintázat nem kivitelezhető.

A burkoláson túl esztétikai és komfort tulajdonságok is szemponttá vállnak. Munkáink során végeztük már pusztán esztétikai burkolásokat is, melyeket gipszkartonból, vagy YTONG-ból oldunk meg és  belsőépítészeti díszítő, illetve látványelemeket készítünk belőlük.

A melegburkolás szolgáltatásunk kiterjed minden lakás, ház, épület típusra, szakembereink tapasztalata és szakmai tudása garanciát jelent a hosszú távú megoldásokra, és elégedettségre, legyen szó egyszerű, vagy luxuskivitelezésről.

Hidegburkolási ajánlatainkat is megtekintheti: budapesti szolgáltatásunk minden olyan burkolói munkára kiterjed, ami a lakáson belül, vagy kívül található, legyen az lépcsők burkolásahidegburkolás vagy kültéri burkolás.

Melegburkolás munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk. Kérje ingyenes tanácsaink és visszahívásunk!