dugulaselharitas

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Duguláselhárítás Budapesten gyorsan és hatékonyan

A duguláselhárítás, azaz az eldugult lefolyórendszer szakszerű kitisztításának halogatása csak a dugulás okozta károkat növeli, ami a költségek növekedésével jár. Ne habozzon ha lakásában vagy munkahelyén eldugult a lefolyórendszer, hívja azonnal duguláselhárítással foglalkozó csapatunkat – legyen az csatorna, mosogatógép, fürdőszobai kagyló vagy zuhanyzótálca eldugulása.

Mi okozza a lefolyó vagy csatornarendszerek eldugulását?

Kültéri dugulások esetében egyrészt a csapadékelvezetők nem megfelelő karbantartása. A víz port, homokot, sarat vagy leveleket mos bele a rendszerbe. Egy fa gyökere is nőhet úgy, hogy benyomja az elvezető csövünk. A dugulás nem ritkán arra vezethető vissza, hogy a csatorna egy szakasza egyszerűen elgyökeresedett.

csatornadugulas

Másik eset a visszatorlódott szenny, ami előbb lerakódik majd idővel egyre jobban eldugul. Ez esetben két módszerrel próbálkozhatunk a dugulás elhárításához: spirállal láthatunk hozzá a dugulás megszüntetésének, ami nem mindig eredményes ha a dugulás messze van. Egy másik megoldás a magas nyomású pompa: ez magát a dugulást is megszünteti, ugyanakkor kitakarítja a teljes rendszert.

A WC-lefolyó s gyakran eldugul, meglepő vagy sem, de ennek a legtöbbször az az oka, hogy egy papírgurigát beleejtettünk s észre sem vettük, majd lehúztuk a vizet.

Külön kategória a zsírlerakódás. Ezek éveken keresztül folyamatosan szűkítik a lefolyót, ami nyilván a teljes duguláshoz vezet. Ezt van aki vegyszerrel próbálja kitisztítani, mások meg a teljes csővezeték cseréjét javasolják. Esetfüggő, hogy melyiket javasolt használni.

Házi megoldások

lefolyo-dugulas

Kisebb helyi dugulások elhárítására sok esetben szakemberre sincs szükség. Eldugult mosogató esetében a lefolyófejet lecsavarjuk, kitakarítjuk, szükség esetén nem nagy összegért komplett ki is cserélhetjük a flexibilis csővel együtt.

Másik megoldás az ecetes forró víz, ami átmossa a rendszert, ebbe ugyanajkkor szódabikarbonátot is tehetünk. Ezt akár egy órán keresztül is hagyni kell a hatása kifejtéséhez, utána pedig pumpával próbálkozni.

Próbálkozhatunk a boltokban kapható szerekkel, többségük eredményesen megszünteti a dugulást.

Ezek után ha van még kedve spirállal is kísérletezhet, egyes kereskedésben egészen használható spirált lehet beszerezni. De egy slagot is rátehetünk a csőre és nagy nyomást engedni rá.

Mindezeket már az ilyen feladatokra szakosodott vállalkozások is el tudják végezni, de más sokkal szakszerűbben.

Duguláselhárítás azonnal

duguláselhárítás nem halasztható, mivel a visszaömlő víz olyan ezereteken szivároghat el amiről nem is tudunk, így könnyen megeshet, hogy a parkettet kell kicserélnie vagy egy idő után penészedésnek indulnak a falak vagy a padlózat. Legkényelmetlenebb és legköltségesebb a szomszédok eláztatása, ez esetben ugyanis mérlegelni sem lehet, hanem „fizetünk mint a katonatiszt” a másnak okozott károk megtérítéséért.

NON-STOP – Duguláselhárítás falbontás nélkül, szakszerűen.

Fizetési kötelezettsége csak abban az esetben van ha a duguláselhárítás sikeresen megtörtént. Vagyis részleges duguláselhárításért fizetni SEMMIT nem kell.

Nyugdíjasok kedvezményben részesülnek a duguláselhárítás költségében.

A duguláselhárítást nagy teljesítményű géppel cégezzük. Duguláselhárító csapatunk a mosogatók, fürdőszobai lefolyók tisztítását épületen belüli és kívüli dugulását esetén is megszünteti. Az elfolyóvezetéket zsírtalanítjuk, illetve szükség esetén gyökértelenítjük.

Duguláselhárítás és csatornatisztítás munkát vállalunk Budapesten és Pest Megyében társasházakban, családi házakban, lakásokban és intézményekben.

Hívjon akár hétvégén is. Azonnal indulunk!