futesszereles

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Fűtésszerelés – kazán és radiátor javítás Budapesten

Képzett fűtésszerelőink gyors és pontos munkát végeznek. Kisebb munkákat is vállalunk!

Fűtésszerelés, radiátor és padlófűtés javítása, szerelése és felújítása. Padlófűtés tisztítása, átmosása. Átfúrt padlófűtés javítása és utána a padlózat teljes helyre állítása.

Termosztátos radiátorszelepek javítása, cseréje, fűtő radiátorok javítása. Fűtésrendszerek felújítása, cseréje.

Professzionális Fűtésszerelés

Miként oldható meg a lakások fűtése?

Röviden: helyi, lakás- vagy központi fűtőberendezéssel oldhatjuk meg.

A helyi fűtés azt jelenti, hogy minden helyiséget külön készülék melegít ki. Ilyen a szilárd tüzelőanyaggal fűtött kályha – például fával. Ugyanebbe a kategóriába sorolhatók a más energiahordozók is, mint gáz, olaj, villany, amely a számára megfelelő fűtőberendezéssel melegíti ki lakását.

Fűtésszerelés profi szakemberekkel

A lakás központi fűtéseit vízszerelő és fűtésszerelő szakembereink végzik.

A központ fűtőrendszerek közé azok tartoznak, amelyeknél egy központi hőfejlesztő berendezéssel állítja elő a szükséges hőmennyiséget. A termelt meleget a rendszernek megfelelő energiahordozó juttatja el a fűtendő helységbe.

A felmelegített víz csővezetéken jut el a hőleadókig, ahol hőt ad le – vagyis lehűl –, majd csővezetéken visszajut a kazánba, mely ismét felmelegíti. A körforgás szivattyúk segítségével megy végbe, de akár a gravitáció – hideg és meleg víz közötti különbség – is forgathatja. Utóbbit azonban nem lehet minden lakásban megvalósítani csak ott, ahol a kazán alacsonyabban helyezkedik el mint maga a körforgást biztosító és hőleadó rendszer.

A csővezetékeket szabadon is lehet vezetni, de padlóscsatornába és falhoronyba szerelhetők. Igényes és szakszerű tervezéssel a szabadon levő csövek sem zavaróak.

A hatékony fűtésrendszernek leglényegesebb elem a kazán. Ennek kiválasztásához figyelembe kell venni a kifűtendő helységek összterületét és magasságát, de az energiahordozó fajtáját és a fűtésrendszer tulajdonságait. Szakembereink ebben segíteni tudnak.

Cégünk padlófőtés és falfűtés rendszerek megtervezését és kivitelezését is elvégzi.

A fűtésrendszer karbantartási munkálatait javasolt a fűtési idény előtt elvégeztetni. Gondoskodunk arról, hogy ön és családja a hideg téli napokon se fázzon!

Fűtésszerelés szakszerűen és költséghatékonyan non-stop