jomesterur-iroda

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Gyorsszolgálat ügyfeleink kényelméért

A gyorsszolgálat lényege, hogy bármilyen műszaki problémára, ami ingatlanjában jelentkezett, hívhatja lakossági szolgáltatásokkal foglalkozó irodánkat, és mi a lehető leghamarabb a helyszínre érkezünk.

A gyorssszolgálat hívható a 0670 361 8228 vagy 0670 420 1904 telefonszámokon.     

Gyorsszolgálat minden munkára

A legkisebb munkát is elvállaljuk a lakosság, társasházkezelők vagy közüzemek részére gyorsszolgálat keretében. Hívhat minket akár hétvégén is.

Tevékenységünk között szerepel a vízszereléshez, duguláselhárításhoz, villanyszereléshez vagy akár fűtésszereléshez kapcsolódó bármilyen jellegű munkálat, de belső munkálatok vagy gyors javítási munkálatok kapcsán is hívhat minket.

Ha csaptelep javításra van szüksége, bekötné a mosógépet, meg kell állítani a WC-tartály csöpögését vagy akár gázszerelésre, radiátorcserére van szüksége, hívja fel szakszolgálatunk.

Felszereljük a vízórát, biztosítékokat cserélünk, megjavítjuk a csőrepedést, de beszereljük a mosógépet és minden olyan javítási-karbantartási munkálatokat elvégzünk, amit egyedül nem tud megoldani és szakképzett szerelőt hívna.

Gyorsszolgálat működése

Ön tárcsázza a megadott számokat, ahol informál minket az adódott problémáról. Mi ennek megfelelően a vélhetően szükséges eszközökkel a gyorsszolgálat jegyében kisietünk a helyszínre. Ott tételesen megvizsgáljuk mire van szükség és már árat is tudunk közölni. A gyorsszolgálatunk munkatársai ezek után megvásárolják a szükséges alkatrészeket és kijavítják a hibát.

Várjuk hívását.