hoszigeteles

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Hőszigetelés gyorsan és olcsón! Mi a titkunk?

Hőszigetelje vállalkozásunkkal ingatlanját, ahhoz, hogy a későbbiekben minél kevesebb fűtési költséget kelljen fizetnie. Cégünk minőségi hőszigetelési munkálatai a biztosíték arra, hogy a hideg évszak idején a meleg már nem fog elszökni a lakásából. Egy ilyen jellegű munkálat gyakorlatilag megtakarítást jelent, hiszen az egyszeri kiadással éveken át jóval kisebb fűtésszámlát fizet. Számoljon csak utána, de tudnia kell azt is, hogy az eddigi felmérések szerint ugyanakkor a szigetelés költségei meglehetősen gyorsan megtérülnek.

Hőszigetelés egy igazán költséghatékony megoldás

Miért kell a lakást hőszigetelni?

Egyrészt azért kell hőszigetelni, mert a fal és a szigetelőlemezek közötti levegőréteg a legjobb szigetelőanyag. A benti meleg nem távozik el többet tél idején, ugyanakkor nyáron is ugyanilyen elven működik: a kinti meleg, nem forrósítsa fel a falakat, vagyis a lakás továbbra is hűvös marad.

E mellett az állandó benti hőmérséklet következtében a levegő páratartalma immár sem az ablakokon, sem pedig a falakon nem csapódik le. Ennek következtében megszűnik a fal penészedése, vagyis idejében megakadályozzuk a falak szerkezetében is kárt tehető penészfoltok kialakulását.

Hőszigetelés gyorsan és olcsón

Legyen hőszigetelt ingatlanja

Ennek érdekében mindössze azt kell tennie, hogy vegye fel a kapcsolatot vállalkozásunkkal, mi pedig a helyszínen felmérjük, hogy milyen anyagból volna leghasznosabb a lakást hőszigetelni, mekkora költségekkel jár maga a szigetelés, emellett pedig egy megközelítőleg pontos határidőt is tudunk mondani a munka befejezésérere.

Fontos: igyekszünk minden hozzánk forduló érdeklődő zsebéhez szabni a lakás leszigetelését. Keresse meg cégünket, hogy részletesebben is tárgyalhassunk az elképzeléseiről.