lakasfelujitas

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Lakásfelújítás: ház és panellakás felújítás

ablak

A lakásfelújítás terén eddig elvégzett feladataink a bizonyíték arra, hogy rendelkezünk minden szükséges ismerettel az ön lakásának teljeskörű és minőségi felújításához. Ehhez társul mindazon eszközök sokasága, amelyek egy ilyen munka elvégzéséhez szükségesek. Mi nem csak felújítást: új otthont ígérünk önnek a munka végére. Ne ódzkodjon, hívjon, bármilyen lakásfelújítás munkáról is van szó. Panellakása, magánháza mellett nyaralója felújítását is szakszerűen végezzük el.

A 06 70 420 19 04-as telefonszámon Mike Csaba, a Jómesterúr ügyvezetője fogadja hívását, akivel máris időpontot egyeztethet egy helyszíni szemle érdekében.

Miből áll a lakása, vagy panellakás felújítás?

A lakásfelújítás munkálatok alatt eltávolítjuk a már évtizedes vakolatot. A régi vakolatnak nem csak az a hátránya, hogy meglehetősen könnyen porlad és sok helyen több milliméteres repedések is vannak benne – melyeket eddig hiába foltozott, mivel újra meg újra megrepedt -, ezek mellett a helyenként – a nedvesség miatt – dohos szagot áraszt és penészedik. A lakásfelújítás során utóbbi végleges eltávolítására egyetlen megoldás van: újravakolni. Ezt követi a glettelés, ami megfelelő munka esetén a szoba eleganciáját adja meg a bársonyos simaságával. A lakás vagy panellakás felújítás során közösen megválasztott falfesték vagy pedig tapéta a pontot teszi fel a jól végzett munkára. Gipszkartonból álmennyezetet vagy ügyesen beosztott polcokat varázsolunk konyhájába.

A költséghatékony lakásfelújítás

Számlái végösszegét csökkenti, ha hőszigetelteti ingatlanját vagy központi fűtést szereltet be. Szakembereik a víz-, gáz- és villanyszerelési munkálatokat is rövid idő alatt elvégzik, a panellakás felújítás, vagy a teljes lakásfelújítás érdekében.

A felújítás után élvezze a megújult komfortot

Lakását, ingatlanját a többféle lakásfelújítás munkálat megfelelő ütemezésével és összehangolásával újítjuk fel. Ez a szakszerű és minőségi lakásfelújítás alapja.

Sok éves panellakás felújítás tapasztalatunknak köszönhetően a lakásfelújítás terén, bátran állítjuk, hogy egy panellakás vagy egy társasházi lakás felújítása, vagy akár egy családi ház átalakítása, valamint az új építésű, szerkezetkész lakások befejező szakipari munkálatai során a váratlan többletköltségek és az elhúzódó határidők legnagyobb része a következő okok miatt fordulnak elő:

– Átgondolatlan tervezés, felületes felmérés

– Az egyes munkálatok precíz összehangolásának hiánya

– Nem megfelelő minőségű alapanyagok, építőanyagok használata

– Az egyes munkafolyamatok folyamatos minőség-ellenőrzésének hiánya

– Szakszerűtlen, “elnagyolt” költségkalkuláció

Mit ajánlunk hát Önnek a lakásfelújítás szolgáltatásunkban?

Ha Ön panellakásban vagy társasházi lakásban él, a szolgáltatásaink révén költséghatékonyan javíthat életkörülményein, hiszen tőlünk a következőkre bizton számíthat:

  • Korrekt, közérthető tájékoztatás, szaktanácsadás: Ön tisztán látni fogja, hogy mit érdemes és mit lehet
  • Kiváló szakemberek megbízható tudása és tapasztalata, akik már számtalanszor bizonyítottak
  • Minőségi munkavégzés, hogy a tökéletes végeredményt hosszú éveken át élvezhesse
  • Átlátható, pontos ütemezés és kiszámítható költségek, kínos meglepetések és apró betűk nélkül

A lakásfelújítás költségei

Tekintettel a szakszerű és igényes lakásfelújítás munkálatok összetettségére, a lakásfelűjítás árát nem lehet előre megszabni, hiszen minden ingatlan más és más munkálatokat igényel. Az ügyfelek között sincs két olyan, aki ugyanazon elvárásokkal és igényekkel fordulna hozzánk a lakása feljavítása érdekében. Azt javasoljuk, hogy lakásfelújítás ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot és a feljavítandó ingatlan megtekintését követően már konkrét összegekről is tudunk beszélni.  A legolcsóbbak vélhetően nem mi vagyunk a lakásfelújítás terén, azonban az is biztos, hogy nem mi dolgozunk a legdrágábban. Mi úgy véljük, hogy a munkánk ár-érték aránya azok között van, akiket a legjobbak között emlegetnek.

Kérjük, keressen minket telefonon vagy e-mailben, hogy részletes és szakmailag megalapozott tanácsokkal, megoldási javaslatokkal, ajánlattal tudjuk szolgálni Önnek.

Lakásfelújítás munkafelvétel 0670 361 8228 vagy a 0670 420 1904 telefonszámon.