kovacsoltvas

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Kovácsoltvas kapuk

Egyszerű kapura van szüksége vagy inkább kovácsoltvas kaput szeretne? Vállalkozásunk megfelelő eszközökkel rendelkezik a minőségi lakatosmunka elvégzéséhez, így a későbbi kellemetlenségeket is elkerüljük.

Fémkerítés készítése

Új kerítést készítünk háza köré, a szépen megmunkált kovácsoltvas kerítés ízléses és időtálló. Kémkerítés, inoxbol készített kerítés vagy kovácsoltvas kerítés – vállalkozásunk a megrendelő óhajtotta stílusban készíti el.

Korlátok, lépcsőkorlátok készítése

Rozsdamentes acélkorlát vagy kovácsoltvas korlát? Lehet beltéri vagy akár kültéri korlát is. Szakembereink a kovácsoltvas munkálatok minden csínjához-bínjához értenek. 

Biztonsági rácsok, védőrácsok készítése

Ablaka elé vagy bárhova minőségi és betörésnek ellenálló biztonsági rácsot készítünk – így kevesebb gondja lesz a lakás biztonságát illetően. A biztonsági rács kovácsolt vasból igencsak esztétikus látványt nyújt – és a biztonságérzetet is erősíti.

Úszókapuk készítése

Az eddig megszokott kapuszerkezetek mellett jóval több előnyt nyújt. Műszaki megoldása hozzáértő szakemberekkel könnyedén és időtállóan kivitelezhető. Nincs a talajszinten lefektetett sín, hanem a kapufélfára rögzített görgőkön „úszik” a helyére.