Szolgáltatásaink

jomesterur-budapest-vizszereles

Vízszerelés

Vízszerelés Budapesten. Víz, gáz és fűtésszerelés korrekt áron, rövid határidővel. Bízza ránk lakása vízszerelését. Csőtörés esetén is időtálló és gyors megoldást alkalmazunk.

dugulaselharitas-budapest

Duguláselhárítás

Az eldugult lefolyórendszer szakszerű kitisztításának halogatása csak a dugulás okozta károkat növeli, ami a költségek növekedésével jár. Csatorna vagy egyéb duguláselhárítás a mi munkánk.

villanyszereles budapest

Villanyszerelés

Teljes körű villanyszerelési munkák tervezését és kivitelezését vállaljuk, villanyszerelő szakembereink javításokat és karbantartást is végeznek legyen az kültéri vagy belső munkálat.

futesszereles budapest

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés, fűtés javítás, kazán és radiátor javítása Budapesten. Képzett fűtésszerelőink gyors és pontos munkát végeznek. Átfúrt padlófűtés javítása és utána a padlózat teljes helyre állítása.

festes mazolas budapest

Festés-mázolás

Festés, mázolás, tapétázás Budapesten. Gyors és profi munka garanciával, mindehhez kedvező ár társul. A legkisebb javítástól akár a teljes lakás- iroda- vagy lépcsőház festésig.

gipszkartonozas budapest

Gipszkartonozás

A gipszből, darált papírdarabokból és perlitből álló építőipari alapanyag alkalmazása már világszerte elterjedt, leginkább a takarások és válaszfalak készítéséhez használják. Egyszerű, olcsó, esztétikus.

burkolas budapest

Burkolás

Eddigi burkolós illetve kőműves munka terén szerzett tapasztalataink alapján kifogástalan kivitelezést tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Egyedi árajánlatot és ingyenes felmérést biztosítunk.

kandalloepites budapest

Kandallóépítés

Tegye kellemesebbé nappaliját egy kandallóval. Meghitt perceket élhet át a kandallóban lobogó tűz előtt teázgatni fagy csak az égő fa pattogását hallgatni. Ez látványban és életmódban is változtatást hoz.

lakasfelujitas budapest

Lakásfelújítás

Lakásfelújítási tapasztalatunk, a minőségi munka a garancia arra, hogy lakását szakértelemmel varázsoljuk újjá. A megfelelő gyakorlattal rendelkezünk ahhoz, hogy rövid idő múlva élvezhesse új otthonát.