tarsashaz-karbantartas

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Társasház karbantartás, hatékony üzemeltetése

Vállalkozásunk hosszú távú és előnyös szerződési lehetőségeket kínál társasház karbantartás szolgáltatásunkkal kezelőknek a társasház karbantartási munkálatok folyamatos és szakszerű biztosítására.

Társasház karbantartás üzemeltetés és szervizelés

Vállalkozásunk társasház karbantartás és szervizelés szolgáltatásával vállalja, illetve biztosítja a rendszeres és problémamentes működtetését. Hiba esetén gyorsszolgálatunkkal rövid idő alatt a helyszínen vagyunk annak elhárítása érdekében. Szerződött ügyfeleinkkel eddig is láttunk el általános karbantartási és üzemeltetési feladatokat.

Bármilyen kivitelezés esetén munkalapot állítunk ki, amelyen világosan és áttekinthetően fel vannak tüntetve a feladatok, határidőkkel együtt – vagyis tiszta lesz mindenkinek miért mennyit kell fizetni.

Társasház karbantartás szolgáltatásunk

Célunk: a felügyeletünk alá tartozó társasházak hibamentes működtetése, színvonalas karbantartása. Alkalmazottaink megfelelő felkészültséggel rendelkeznek a társasházaknál rendszeresen fellépő problémák megoldására, melyet szakszerűen és professzionális felszereléssel végeznek el.

Hosszú távú és mindkét félnek előnyös kapcsolat kialakítására törekszünk!

A társasház karbantartás magába foglalja az állagmegőrzést is, ez együtt jár annak értékének növelésével. Az elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk.

Tiszta munka, rendezett környezet és problémamentes működtetés – Jómesterú Kft társasház karbantartás.