vizora

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Vízóra szerelés és csere

A vízóra szerelés során a meghibásodott lakossági vízórák cseréjét vállaljuk, kedvezményes áron.

A vízóra szerelés munkáinkra garanciát vállalunk. Amennyiben ki kell cseréltesse a vízóráját forduljon vállalkozásunkhoz, hogy időpontot egyeztethessünk a munka elvégzésére. A vízóra cserét gyorsan végezzük el, szakembereink nem keverik fölösleges költségekbe a megrendelőt.

A vízóra szerelés és cseréje a képzett szakembernek gyorsan megy, éppen ezért a lakás tulajdonosának nem szabad ezt a munkát elvégeznie. A mi szakembereink rendelkeznek a szükséges eszközökkel a munka elvégzéséhez.

Ha kontár kezekre bízza a vízóra szerelés munkáit, vagy cseréjét, fölöslegesen nagyobb költségekbe veri magát, a hozzá nem értők többnyire drágán dolgoznak és nagy esély van arra, hogy rövid időn belül ismét ki kell cserélni a kis ideje felszerelt szerkezetet.

Vízórája szerelés, és cseréje rövid idő alatt, korrekt áron

Vízóra szerelés szolgáltatásunk igénybevételéhez Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy felhívja vállalkozásunkat, egyeztetünk a szükséges munkáról és a megegyezett időpontban a helyszínen vagyunk a munka elvégzése érdekében. Szakértő kezek végezte munkában nem fog csalódni.

Ne feledje: bármilyen aprómunkáért keresse Mike Csaba ügyvezetőt. Telefon: 0670 420 19 04