vizszereles_0

0670 420 19 04

Máris hívhat!

kapcsolat@jomesterur.hu

Keressen emailen

Vízszerelés Budapesten és vonzáskörzetében

Jómesterúr: vízszerelés, gáz és fűtésszerelés korrekt áron, rövid határidővel. A vízszerelés a szakértőink dolga!

Csőtöréskor számít a gyorsaság, a vízszerelők mihamarabb a helyszínre kell érjenek. Amennyiben lehetséges csőfagyasztásos eljárást alkalmazunk, vagyis nem kell attól tartania, hogy a szerelés ideje alatt elönti a víz a helységet, ami esetleg nagyobb költségekre kényszeríti önt. Vízszerelés, vízszerelő gyorsszolgálatunk szakemberei mielőbb elhárítják a csőtörést.

Vízszerelés és vízszerelő munka során vállaljuk

a leázások, csőtörések megszüntetését, vízóraszerelést, kerti vagy egyéb csapok cseréjét, de akár mosógép vagy mosogatógép bekötést. A vízszerelés szolgáltatásaink között megtalálható a vízkőmentesítés, WC-tartályok, mosdók, szifonok beszerelése és beüzemelése, valamint a régi csövek kicserélése.

A vízszerelés során teljes vízhálózat kiépítést végzünk. Egyeztetés és a munka felmérést követően önnek a megállapodásba foglalt időtartam alatt jó minőségű anyagokkal kiépítjük a fürdőszoba, lakás vagy egyéb vízhálózatát.

Megugrott a vízfogyasztása? Hívjon most a vízszerelés kapcsán, hogy kiderítsük mi a hiba a vízhálózatban és megszüntessük a magas vízszámlával járó meghibásodást. A panel fürdőkben a radiátorokat bármikkor áthelyezi csőfagyasztásos technológiával, anélkül hogy víz öntené el lakását, így nem kell attól tartson, hogy szomszédját is eláztatja.

A vízszerelés gyakori hibái

Csöpögő csap

csopogocsap

A szerelő megérkezéséig okos trükk lehet, ha a csapról egy cérnát lógatunk le amin lefut a vízcsepp. Így nem fogunk megőrülni a folyamatos csöpögő hangtól.

Ennek a hibának a javítása a legtöbb esetben együtt jár a csaptelep cseréjével. Ha nagyon erősen csöpög egyszerűen zárjuk el a sarokszelepet vagy a csempeszepelet. Gömbfejes csaptelep esetében az okozhatja a hibát, hogy maga a gömbfej elöregedett, megkopott. Ilyenkor már a telepet sem lehet könnyen szétszedni. A kétgombos csapok esetében is ez a helyzet, a régi, elöregedett telepeket már ajánlatos lecserélni.

Abban az esetben, ha maga a csaptelep még nem annyira idős és elhasznált, hogy érthető legyen a csepegése, elsődlegesen arra törekszünk, hogy a meghibásodott alkatrészt lecseréljük.

Eldurrant felxibilis cső

vizcso

Ha akkor durran el amikor otthon vagyunk, szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Azonnal zárjuk el a sarokszelepet vagy akár a lakásba érkező fővezetéket, különben mindenünk elázhat s még az alsó szomszéd is kárát láthatja.

Ez gyakori hiba, aminek oka a kereskedelemben elterjed olcsó és gyenge minőségű felxibilis csövek. Ezeket nem árt három-négy évente lecserélni, ezzel megelőzhetjük a problémákat.

Folyamatoan szivárog a víz a WC-csészébe

Vegyük le a víztartály tetejét és mozgassuk meg a vízelzáró kart. Ez néha megtelik lerakodással és az emelkedő vízszint nem tudja a helyére tolni. Ugyanakkor húzzuk e párszor a wc-t, nem kizárt, hogy a leeresztőszelep alá került lerakódás. Ha ezek nem vezetnek eredményre – vagy rövid időn belül ismét előáll a probléma – kénytelenek leszünk kicserélni a teljes leeresztő vagy beömlőszelepet.

Eláztatjuk az alsó szomszédot

A legtöbb esetben a szennyvízelvezető a ludas, vélhetően szakszerűen szerelték be vagy olcsó anyagokat használtak. Ha zuhanytálcát használunk a felxibilis elvezető csöveknél kell keressük a probléma okát, kád esetén pedig a tömítők elfáradása okozhatja. A vízszerelő mester ezeket rövid időn belül meg tudja oldani, nem kell sokat halogatni.

Folyamatosan forog a vízóra

vizora

Vigyázzunk, valahol szivárgás van. Még akkor is figyelni kell a gyors megoldásra, ha semmilyen látható gondot nem okoz, ugyanis a rejtett szivárgások hatalmas károkat okozhatnak. Forduljunk azonnal szakértő vízszerelőhöz és elkerüljük a nagyobb gondokat.

A következő vízszerelés munkákat végeztük el sikeresen

– villanybojlerek javítása, vízszerelés és vízkőmentesítés,

– a vízszerelés közben az aktív anód illetve hőérzékelők cseréje.

– nyomócső javítása és vízszerelés

– WC-k teljes felújítása vízcsövek cseréje. burkolatcsere, szaniterek cseréje.

– csaptelepek cseréje, Wc tartályok javítása, tömítések cseréje.

– mosogató szifonok cseréje.

– mosdó, bekötése, cseréje,

– zuhanytálca beépítése, cseréje, körbe szigetelése.

– zuhanykabinok beépítése és vízszerelés.

– vízszerelés és épített zuhany készítése.

– mosógépek, mosogatógépek bekötése.

– a vízszerelés során a csőrepedés megszüntetése.

– kerti csap vízszerelés és annak kialakítása, téliesítése.

– a vízszerelés során nyomáscsökkentő beszerelése ill. cseréje

Vízszerelés Munkát vállalunk: Budapesten kívül Pest megye területén. Önnek csak a befejezett munkát kell fizetnie. Ez esetben a kiszállás díjtalan!